Skip to content
Google реклама - Фирма за управление на ефективна Гоогле реклама EASYWEB.bg

Google Ads Реклама Рекламни кампании от easy web

Защо е важно рекламните ти да се показват в началото на 1-ва страница? Каква е тайната да получим повече кликове за по-малко пари ?

Ако сте рекламодател, който иска да започне да печели от астрономическия брой търсения, които се извършват ежедневно в Google. И много бързо да спечелите необходимото внимание, за да увеличите крайния си резултат, няма по-добър начин от това да започнете да използвате Google Реклами (успешна реклама във гугъл).

Светът на маркетинга се промени драстично през последните години и Google Ads Реклами е една от платформите, движещи тази трансформация. Всъщност Гугъл Адс (Google Ads) е един от най-ефективните методи за платена онлайн реклама. Особено когато търсите клиентите още днес. 

Защо Google Ads е толкова ефективен?

Когато хората имат въпрос, на който трябва да си отговорят те питат “Google”. И когато намерят и прочетат своите отговори те вземат решение. В 97% от случайте решението се намира в първите резултати на гугъл търсенето. Ето защо е важно твоя бизнес да е на челните позиции от резултатите на търсенията.

Ефективна Google Реклама

Google рекламите позволяват на бизнеса да достигне до всеки, който използва Гугъл за търсене на информация, продукти и услуги онлайн. Когато се използва правилно, Google Ads има потенциал да ви изпрати голям брой хора, които искат точно това, което предлагате. За целта е нужно специалист да конфигурира  ефективна гугъл реклама.

Платена реклама в Gogole

Чрез Google Ads (по-рано известен като Google AdWords) плащате, за да се показва реклама от Google за вашия бизнес на клиенти, които търсят подходящи термини в Google Търсене и Карти. Google Ads е ключов инструмент за дигитален маркетинг за всеки бизнес, който се стреми да получи смислена рекламна и правилно изхарчен бюджет. Какво по-добро от това още днес да покажеш продуктите или услугите си пред целевата си аудитория. И то по начина по-който ти искаш да им бъде представен. Благодарение на платена реклама в гугъл!

Чрез Google Ads Реклами плащате само за действителни, измерими резултати, като кликвания върху уебсайтове и бизнес разговори. Тази структура е известна като кампания с плащане на кликване (PPC). Можете да зададете месечно или дневно ограничение на разходите за реклама на кампании в Google Ads, което Гугъл автоматично ще следва, и можете да изберете да направите целевата си аудитория глобална или местна.

Как работи Google Ads?

След като вече знаете какво представлява Google Ads, може би се чудите как работи. Когато се впуснете в рекламни разходи от Google, първо ще кажете на Google коя от тези три цели искате да постигнете:

  • Увеличете обажданията към вашия бизнес.
  • Насочете повече посетители към вашия магазин.
  • Насочете хората към вашия уебсайт или целева страница на компанията.

След това ще определите дали вашето рекламно копие ще бъде доставено на глобална или местна аудитория. След това ще използвате изображения или три кратки изречения, за да кажете на Google какво отличава бизнеса ви и Google ще използва тези данни, за да ви помогне да създадете своето рекламно копие. (Вижте и някои предимства на Facebook Ads реклама)

Платена реклама в гугъл (Google)

Накрая ще зададете бюджета си, който Гугъл ще използва, за да предскаже успеха на кампанията Ви в Google Ads и Google ще пусне рекламата Ви на живо. Вашата целева аудитория ще види високия Ви рекламен ранг и ще се покаже като най-резултатен резултат от търсенето. И когато повече хора кликват върху Вашите рекламни кампании за PPC, Вашият бизнес ще се доближи до изпълнението на предварително зададения си бюджет. Прочетете защо е важно да имате ефективна Facebook реклама успоредно с Вашата Google реклама. И как добра SEO оптимизация ще изкара Вашия бизнес на първа страница.

В някои саитове, все още може да срещнете израза – Google adwords реклама. Причината за това е, че Google Adwords е старото име на Google Ads. За да е ефективна вашата рекама в Гугъл е редно да имате професионална изработка на сайт или добре оптимизирана изработка на онлайн магазин.

Доверете се на EASYWEB.bg

Желаеш ли да стартираш твоята реклама в Google още днес? Искаш ли да научиш повече за Google Рекамата? Обадете се или ни пиешете през формата за контакт:

Платена Google реклама | Google reklama | Реклама в Google
1407, Sofia

Съдържанието е защитено!