Skip to content
facebook-ads-реклама-reklama-online-поддръжка-на-страница-www.easyweb.bg

Facebook & Instagram Реклама Рекламни кампании от easy web

facebook реклама

Facebook отчита стабилно нарастване на приходите от реклама през годината през последното десетилетие, тъй като рекламите на Facebook работят. В проучване на Kleiner Perkins беше установено, че 78% от потребителите казват, че са открили продуктите във Facebook.

Спонсорирана реклама във фейсбук

Създаването на професионална кампания във Facebook отнема време, но може да доведе до отлични резултати за вашия бизнес. Безспорна истина е, че дигиталната реклама създава страхотна възвръщаемост на инвестициите и може да се случи много бързо с правилната кампания и продукт. Ето защо виждате реклами във Facebook за малки местни фирми, както и за големи корпорации. EasyWeb.bg имаме едно деситилетие опит в рекламирането в facebook. 

Успешна реклама във фейсбук

Вече сме засегнали колко хора използват Facebook всеки ден, така че изненада ли е, че това е чудесен начин да достигнете до идеалната си аудитория? Facebook предоставя тонове подробни начини за достигане до конкретни хора въз основа на тяхното поведение на уебсайта ви. Техните харесвания, ангажираност с вашата страница във Facebook и други различни елементи от демографските им данни като възраст, пол и местоположение. Можете да създадете изключително точна аудитория, която създава висока възвръщаемост на инвестициите, използвайки реклами във Facebook.

Видове реклама във фейсбук

Рекламните формати, които можете да използвате, зависят от вашата рекламна цел. Вашата цел може също да повлияе на разположенията, където могат да се показват рекламите Ви. А именно – Facebook, Instagram, Messenger, Audience Network. Ето и галвните видове рекламни кампании, сред които може да изберете:

  • Изображение – Препоръчваме да използвате изображения на вашия продукт или марка.
  • Видео – Добавянето на движение към рекламите Ви може да ги направи по-привлекателни в Новини. С помощта на спонсорирана реклама във фейсбук.
  • Въртележка (Carousel) – Въртящите се реклами показват до 10 изображения или видеоклипа в една реклама, всеки със своя връзка.
  • Незабавен опит (Instant Experience ) – Това е изживяване на цял екран, което се отваря, след като някой докосне рекламата Ви на мобилно устройство. Създайте незабавно изживяване, за да подчертаете визуално вашата марка, продукти или услуги.
  • Колекция –  Форматът на колекцията включва множество продукти и се отваря като незабавно изживяване, когато някой взаимодейства с него. Вашите клиенти могат да откриват, разглеждат и купуват продукти от телефоните си по визуален и завладяващ начин благодарение на спонсорирана реклама във facebook,

Реклама във фейсбук мнения

Можете да създадете перфектното рекламно изживяване, като използвате успешни реклами във Facebook. За разлика от друго голямо име в дигиталното рекламно пространство, Google Ads, вашето рекламно изживяване във Facebook може да бъде проектирано да привлече вашата перфектна аудитория. Това е така, защото Facebook има широка гама от рекламни формати, от които да избирате. Рекламиране във Фейсбук и Инстаграм (Фейсбук Реклама). За да имате успешна реклама във фейсбук:

Доверете се на EASYWEB.bg

Желаеш ли да стартираш твоята реклама в Facebook още днес? Искаш ли да научиш повече за Facebook Рекамата? Обадете се или ни пиешете през формата за контакт:

Изпратете ни запитване за Facebook & Instagram Ads:

 Платена Facebook реклама:
1407, Sofia (Платена Facebook реклама)

Съдържанието е защитено!