Skip to content

Google Ad Grants OT EASY WEB

Знаете ли, че можете да получавате $10 000 месечно от Google ?

Кандидатстване и управление на Google Ad Grants субсидии

Желаете ли да подобри онлайн присъствието си и да допринесе за своя растеж? Готови ли сте да взимате безвъзмезно по $10 000 всеки месец ?

Не търсете повече! 

В Easy Web Digital Agency се специализираме в управлението на Google Ad Grants и предлагането на услуги за кандидатстване, които осигуряват на неправителствени организации възможността да използват пълния потенциал на дигиталната реклама.

100% гаранция за одобрение!

изработка на сайт софия - фирмен уеб сайт дизайн

Какво е Google Ad Grants

Google Ad Grants е уникална програма на Google, която безвъзмездно осигурява на подходящи неправителствени организации по 10 000 $ рекламен месечен бюджет за неопределено време. Тази невероятна възможност позволява на организациите да достигнат до по-широка аудитория, да повишат осведомеността и да се свържат с потенциални поддръжници, без да поемат разходите за реклама. За кандидатстване е нужно да имате регистрирано сдружение/фондация според българското законодателство.

Ние ще Ви съдействаме !

Бързо и ефективно Кандидатстване

Процеса на кандидатстване за Google Ad Grants може да бъде сложно. Ето защо, ние правим това вместо вас. Нашият опитен екип ще ви ръководи през целия процес на кандидатстване, гарантирайки, че вашата неправителствена организация отговаря на всички критерии за кандидатстване и одобрение.

Управление и планиране

След като получите одобрение за Google Ad Grants, започва истинската работа. Нашите експерти по дигитален маркетинг в Easy Web Digital Agency ще изградят и изпълнят стратегии за рекламни кампании, персонализирани спрямо целите на вашата неправителствена организация. 

Анализ и отчет на резултати

Прозрачността и отговорността са от съществено значение. Предоставяме подробни отчети за представянето, като ви информираме за успеха на вашите кампании. Нашият екип продължава да следи и коригира стратегиите, за да гарантира, че вашата неправителствена организация получава най-добрите резултати от програмата Google Ad Grants.

Професионално управление на реклами от EASY WEB

Открояващ се дизайн

Eфективни стратегии

Милионна аудитория

Еconomy6800 ЛВ
План за Кандидатстване
Управление на Рекламни кампании
Дизайн на Рекламни постове
Копирайтинг
SEO Оптимизация
Анализ и Отчет на кампаниите
Ускорен План за Кандидатстване
Вземи сега!
Fast8800 ЛВ
Ускорен План за Кандидатстване
Управление на Рекламни кампании
Дизайн на Рекламни постове
Копирайтинг
SEO Оптимизация
Анализ и Отчет на кампаниите
Вземи сега!
ПРОМО!

Вземи лимитирана оферта за професионален уеб сайт!

Изпратете ни съобщение

Информация за Контакт:

Харесайте, Споделете и ни Последвайте:

Често Задавани Въпроси GOOGLE AD GRANTS СУБСИДИИ

Съдържанието е защитено!