Skip to content

За нас КОИ СМЕ НИЕ

Екипа на Easy Web започна дейност през далечната 2007-та година. Екип от безкрайно мотивирани млади хора ще се грижи за Вашия онлайн и дигитален успех.

EasyWeb предлага професионални услуги за изграждането на уебсайт и онлайн магазини. Нашия бизнес модел работи успешно вече 14 години.

Целия екип на Easy Web продължаваме да имаме честта и привилегията да обслужваме физически лица и корпоративни фирми през последните 15 години. Гордеем се с това, че предоставяме най-високото ниво на обслужване на клиентите.

Поставяме голям акцент върху малкия бизнес и едноличния собственик и вярваме, че предоставянето на уеб сайт услуги на достъпни цени ще помогне за растежа на техния бизнес и просперитет и от своя страна ще помогне на нашата местна икономика да расте и да просперира.

Нашата обща лична цел и обещание към вас е да осигурите много високо ниво на професионални услуги и да гарантираме, че ще получите допълнителни приходи от онлайн търговията.

Заедно с екипа ни ще отнемем цялата сложност и стрес, като създадем вместо вас усъвършенствана система за продажби онлайн. Освен това ще получавате репорти по електронен път, за да сте сигурни как върви вашия онлайн бизнес. Ще получите предимството на по-ранното подпомагане, което ви дава спокойствие и време, за да се насладите на нещата, които най-много обичате във Вашия бизнес.

КОИ СМЕ НИЕ Мнение за Easy Web

Нашия Екип Хората, с които ще празнувате Вашата победа

easyweb.bg изработка на уебсайт

Калоян Николов

Мениджър Продажби
Онлайн Маркетинг и реклама

Мария Харизанова

Маркетинг Отдел
Уебсайт програмист Easyweb.bg

Красимир Иванов

Главен Програмист
Уеб Дизайнер Web Designer

Магдалена Попова

Web Дизайнер

Свържете се с нас сега и получете оферта Ще се радваме да Ви помогнем

Съдържанието е защитено!