Имате нужда от нов уебсайт? Да е лесен за редактиране? Да изглежда еднакво добре и на телефон и таблет?

Ти си на правилното място! Изи Уеб БГ (Easy Web BG) е уникална авторска система, създадена точно за тази цел. Изградена е около идеята да бъде ЛЕСНА, като в същото време да позволява голяма гъвкавост и много възможности. С риспонсив дизайн, който се визуализира еднакво добре на всички устройства. Ти заслужаваш КРАСИВ, МОДЕРЕН и УДОБЕН уебсайт!

Имате уебсайт, но е остарял, не изглежда добре, не работи на мобилни устройства, труден за редактиране?

Това е ПОПРАВИМО. Цялата информация от стария ви сайт може да бъде прехвърлена в системата на Изи Уеб БГ (Easy Web BG). Трябва да промените една дума, а губехте минути в търсене от къде и как сред сложни навигации. Край на главоболията и трудностите! Посочваш с мишката, редактираш на място, виждаш резултата веднага - с платформата на Изи Уеб ТИ МОЖЕШ!

КАК ДА ПОРЪЧАМ УЕБСАЙТ?

Необходимо е единствено да се регистрирате

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО

При регистрацията е необходимо да ни оставите email и телефон (по желание) за връзка, където ние ще се свържем с вас за да уточним всички детайли. Не е нужно нищо повече, никакви познания и настройки, за да създадете вашия нов уебсайт.

Спри да даваш пари за дизайнери, програмисти, на хора да редактират уебсайта ти, на съседчето отгоре да ти качи картинка ...

С Изи Уеб можеш всичко САМ, лесно, или с нашата безплатна помощ. Платформата на Изи Уеб ти позволява това.

Платформата на Изи Уеб БГ е безплатна!*

* с изключение на неизбежните режийни годишни разходи за домейн и хостинг

Заплащате единствено, ако желаете ние да прехвърлим текстове и картинки от стария ви уебсайт, или желаете допълнителни опции, извън предоставяните от платформата на Изи Уеб (за подробности секция Цени).


Какво може платформата на Изи Уеб БГ. Нашите предимства.

Лесно управление

Повтаряме го често, но защото това е основния ни фокус. Всеки да може да се справи интуитивно и с вградената помощ без затруднения да изгради или редактира своя сайт по всяко време.

Редактиране на място

Редактирате всичко на място в реално време, само с посочване на мишката. И виждате направените промени на мига.

Отлична помощ

Помощни статии за всички опции, включително с видео уроци. А при работа със системата до всяка опция икона "помощ" е готова да ви отведе до точния урок.

 

Работи на всички устройства

Еднакво добре видим уебсайт както на настолни компютри, така и на мобилни телефони, таблети, дори на вашия СМАРТ телевизор.

 

Избор на дизайн

По всяко време може да смените визията на сайта си, избирайки от готовите ни дизайни. Или да промените изгледа на елементите от настоящия.

 

Сигурност

Ежедневно правим архивно копие на целия ви сайт на отдалечен сървър. Дори в случай на техническа повреда или бедствие можем да възстановим всичко мигновено.

 • ГОТОВ САЙТ ЗА БРОЕНИ ЧАСОВЕ

  Софтуерът позволява скоростно изграждане на фирмения Ви уебсайт. При наличие на необходимите материали като снимки и текст, уебсайтът може да бъде изграден за 2-3 часа.

 • ЦЕНАТА ? БЕЗПЛАТНО !

  Да. Цената за твоят нов уебсайт е 0лв! Системата на Изи Уеб е напълно безплатна и можете сами да изградите своя сайт с нея. 

  Заплащате единствено, ако желаете ние да направим това вместо вас, да прехвърлим текстове и картинки от стария ви уебсайт, или желаете някакви допълнителни опции, извън предоставяните от платформата на Изи Уеб (за подробности секция Цени).

  Всеки уебсайт има два задължителни елемента: домейн - уникалното му име в интернет; и хостинг - мястото където се помещава сайтът, за да е винаги онлайн. Това са единствените разходи, които следва да се заплащат и са неизбежни за всеки един уебсайт. Ако вече разполагате с домейн, може да го ползвате или може да поръчате такъв от всеки един домейн регистратор. Ако желаете ние може да направим това вместо вас, като цената за стандартен домейн (.com, .net, .org ...) е 20лв на година. Относно хостинга - ние го предоставяме заедно с нашата Изи Уеб платформа. Платформата на Изи Уеб е неделима от хостинга на Изи Уеб и не може да функционира извън него. Цената му е отново конкурентна за пазара, 60лв на година!

 • МНОГООБРАЗИЕ ОТ ДИЗАЙНИ

  Ако искате периодично да променяте дизайна на сайта си, това означава че Изи Уеб е правилното решение за Вас. Софтуерът разполага с възможност за избор от готови дизайни, както и опции да редактирате определени визуализации в дизайна по ваш вкус.

  Ако дизайните, които предлагаме, не съответстват точно на Вашия бизнес, можем да ви предложим услугите на нашите дизайнери които да направят уникално решение за Вас.

 • САМОСТОЯТЕЛНОСТ

  Ако искате някаква промяна, можете веднага да влезете с вашата парола и да направи необходимата корекция или допълнение. Всичко става лесно, веднага, на място и не е необходимо да се вмествате в графика на софтуерните специалисти. Не е нужно също така да плащате при условие че системата Ви позволява да ги извършите лесно сами. 

  Ако все пак имате нужда от нашата помощ, то в почти всички случаи ние ще откликнем абсолютно безплатно!

  С тази платформа можете лесно и бързо да изградите собствен уебсайт, без да са Ви нужни познания в областта на уеб програмирането и дизайна. Най-важното в софтуера е, че имате абсолютен контрол за това как да изглежда сайтът Ви в рамките на нашия продукт и какво съдържание да има в него.

 • ПОМОЩ

  В менюто Помощ ще намерите цялата необходима информация за създаване на професионален сайт стъпка по стъпка, включително и с видео уроци. 

  Също за максимално улеснение до всяка опция има малка икона  "помощ", с чието натискане ще бъдете насочени към секцията в помощта точно за това, което правите в момента, включително с видео уроци. 

СПОДЕЛИ С

© 2018 Изи Уеб БГ ЕООД. Всички права запазени.

Създадено от: